Isover

Welkom op de Isover Webshop!

Saint-Gobain Isover is wereldmarktleider op gebied van isolatie met minerale wol. Deze positie werd bereikt door innovatieve ambitie en technische knowhow te koppelen aan respect voor het milieu en een toekomstgerichte, duurzame levensstijl.

Met Isover isolatie bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste thermische en akoestische resultaten. Ook op het gebied van brandveiligheid, gebruiksvriendelijkheid en service maakt u met Isover de beste keuze.

Thermische isolatie

Een kwaliteitsvolle thermische isolatie met Isover-producten laat u niet alleen toe om uw energiefactuur drastisch te reduceren en het milieu hierbij te beschermen. Ook uw wooncomfort gaat er sterk op vooruit, dankzij het aangename binnenklimaat dat met isolatie samengaat. Een goede thermische isolatie laat u ook toe om uw gebouw te laten beantwoorden aan de hedendaagse bouwnormen opgelegd door de overheid. Het meest bekende Isover product is Isoconfort 35.

Akoestische isolatie

isolatie met glaswol kan u ook beschermen tegen geluidsoverlast. Jammer genoeg worden geluidsproblemen in de bouw vaak aangepakt wanneer ze zich voordoen, m.a.w. wanneer het al te laat is. Isover ontwikkelt reeds jaren intelligente oplossingen om geluidsoverlast preventief, vanaf de ontwerpfase, in de kiem te smoren. Door zijn open en poreuze vezelstructuur is glaswolisolatie een ideale partner in de strijd tegen ongewenst geluid. Voeg hier zijn onovertroffen thermische capaciteiten aan toe en u beschikt met glaswolisolatie over één van de meest comfortverhogende producten in de bouwsector.

Brandveiligheid

Isover isoconfort glaswol isolatie is onbrandbaar en verspreidt geen giftige rook. Dit heeft een positieve invloed op de brandveiligheid van uw huis. Neem dus geen risico en isoleer met Isover. Veiligheid boven alles!

Stel een vraag over dit merk en haar producten

Voor meer informatie over het gamma kan je terecht op de Isover website

Het assortiment met onder andere Isover Isoconfort 35 - 160 mm vindt je hieronder.

Items 36 van 84 totaal

Van hoog naar laag sorteren

Items 36 van 84 totaal

Van hoog naar laag sorteren