Winkel & Route

Winkel en Route Bouwkampioen

Welkom in onze winkel! Hieronder kan je alle info over het afhalen van uw bestelling en de openingsuren van onze winkel en showroom terugvinden.

Bestelling Afhalen

Indien u kiest om uw bestelling af te halen betaalt u uiteraard geen verzendkosten. U kan dit tijdens het afrekenen eenvoudig selecteren. Betalen kan online of bij afhaling. Wij contacteren u in dit geval wanneer uw bestelling klaar staat. U kan deze dan op onderstaand adres en uren afhalen.

Bestelling plaatsen en dezelfde dag afhalen? Geen probleem! Neem voor de zekerheid snel even contact met ons op om de beschikbaarheid te verifiëren.

Breng een geprinte versie van uw orderbevestiging mee voor een snellere service.

Bezoek onze winkel

Het is ook steeds mogelijk onze winkel te bezoeken en uw goederen rechtstreeks in de winkel aan te kopen. Ons team helpt u graag met uw (ver)bouwproject, ook voor technische vragen

LOCATIE

 

Afhaaladres

Bouwkampioen
Pontstraat 54a
9090 Melle
België
Tel + 32 9 210 11 02
Fax: + 32 9 210 11 01

Alle artikelen op onze webshop kunnen afgehaald worden in het afhaalpunt in Melle. Als een ander afhaalpunt voor de artikelen in uw bestelling beschikbaar is zal u dit kunnen selecteren tijdens het afrekenen.
 

Afhaaluren

Ma - Vr: 07u - 12u en 13u - 18u

Za: 09u - 12u en 13u - 16u

Bestellen en meteen afhalen? Bel ons eerst even op!

Bouwverlof 13/7 - 5/8

OPGELET, tussen 13/7 en 5/8 aangepaste afhaaluren, klik hier voor meer info.

 

ROUTE

Ben je op zoek naar een betrouwbare bouwhandel in Oost-Vlaanderen waar je professionele bouwmaterialen, bouwgereedschappen, isolatie, tegels & vloeren voor binnen en buiten wil kopen, dan kan je steeds terecht bij Bouwkampioen in Melle (buurgemeente van Wetteren, Merelbeke, Heusden, Gentbrugge, Gent, Laarne, Kalken, Oosterzele) en in de nabijheid van Zottegem, Aalst, Lochristi, Beervelde, Wichelen, Drongen,...

 

Bouwkampioen is zeer vlot bereikbaar via de grote invalswegen en ligt op een 5tal minuten van de E40 en E17 afritten nabij Gent.

 

Kust: Rij via de E40 (richting Brussel) en neem de afrit in Merelbeke. Rij 2km op de R4 (ring rond Gent) richting Melle. Sla af in Melle en via de Brusselsesteenweg neem je de 2e lichten links richting Melle Centrum.

 

Brussel: Rij via de E40 (richting Kust) en neem de afrit in Merelbeke. Rij 2km op de R4 (ring rond Gent) richting Melle. Sla af in Melle en via de Brusselsesteenweg neem je de 2e lichten links richting Melle Centrum.

 

Kortrijk: Rij via de E17 (richting Gent) en neem de afrit E40 richting Brussel (nabij Gent). Rij via de E40 (richting Brussel) en neem de afrit in Merelbeke. Rij 2km op de R4 (ring rond Gent) richting Melle. Sla af in Melle en via de Brusselsesteenweg neem je de 2e lichten links richting Melle Centrum.

 

Antwerpen & Limburg: Rij via de E17 (richting Gent) en neem de afrit R4 richting E40 (tussen Beervelde en Gentbrugge). Sla af in Melle en via de Brusselsesteenweg neem je de 2e lichten links richting Melle Centrum.

 

Je kan bij Bouwkampioen online een bestelling plaatsen en kiezen om deze af te halen (en te betalen) in de winkel bij afhaling, of kom gewoon langs! Elke dag van 7u tot 18u30 staat ons team klaar om u uitstekend professioneel en technisch advies bij uw aankoop te geven, of u bij te staan in de keuze naar de vloer voor binnen of terrastegel van uw dromen.

Showroom Bouwkampioen

Bezoek onze showroom en vraag vrijblijvend naar een offerte. Bouwkampioen is rechtstreeks invoerder van en werkt samen met vooraanstaande importeurs in keramische tegels, natuursteen (voor binnen en buiten), laminaat, mozaïek, parket, betonklinkers, betontegels, keramische buitentegels, siergrind en meer...

Adres Showroom

Bouwkampioen
Pontstraat 54a
9090 Melle
België

Openingsuren Showroom

Ma - Vr: 07u - 12u en 13u - 18u

Za: 09u - 12u en 13u - 16u

Hieronder ziet u een impressie van ons uitgebreid aanbod natuurstenen (Belgisch, Iers, Vietnamees, Chinees), kleiklinkers, betonklinkers, betontegels, steenkorven, keramische tegels 2cm,...

Toonpark Bouwkampioen

 Showroom Bouwkampioen