newsletter icon  Nieuwsbrief - Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze acties

Fakro zoldertrappen op een rij

Zoldertrappen bevorderen een veilige en gemakkelijke toegang tot de zolder zonder dat je een dure trap, die ook veel ruimte inneemt, moet installeren. Fakro zoldertrappen zijn comfortabel in gebruik en zijn voorzien van een bedieningsstok om het luik te openen en sluiten.

Daarnaast is een Fakro zoldertrap gemakkelijk te installeren en is er geen voorbereidend werk nodig. Fakro zoldertrappen beantwoorden aan alle technische en veiligheidsvoorschriften.

Hieronder lijsten wij alle Fakro zoldertrappen die we hebben op met een korte uitleg over de eigenschappen en voordelen van elke trap! Meer info over Fakro zoldertrappen kan je ook steeds terugvinden op de website van Fakro!

Opvouwbare zoldertrappen met houten ladder

LWS SmartLWK KomfortLWZ PlusLWL Extra
De LWS Smart is het basismodel van de Fakro opvouwbare zoldertrappen. Deze trap heeft een beige geïsoleerd luik en wordt geleverd zonder handgreep en voetjes voor de trap.De LWK Komfort is voorzien van iets meer comfort. De verschillen met de LWS Smart zijn het witte geïsoleerde luik, de bijgeleverde voetjes en handgreep.De LWZ Plus is een premium opvouwbare houten zoldertrap. Het grootste verschil met de LWK Komfort zit er hem in dat deze zoldertrap onderaan voorzien is van een wit afgelakt metalen frame met geïntegreerde metalen afdeklattenDe LWL Extra zoldertrap verschilt met de andere trappen doordat deze werkt op basis van een gasdrukveer die het in- en uitklappen versoepelt. Deze trap is voorzien van 2 handgrepen, deze trap is niet voorzien van afdeklatten.

Bij al deze zoldertrappen buiten de LWL Extra kan het luik tijdens de montage worden losgemaakt waardoor de trap snel en eenvoudig door één persoon kan worden geplaatst.

Isolerende zoldertrappen

LTK EnergyLWT
De LTK Energy zoldertrap is een 3- of 4-delige opvouwbare trap met houten ladder en extra thermisch geïsoleerd luik (U=0,68 W/m²K), bestemd voor gebouwen waar grote temperatuurverschillen optreden tussen de gebruikte bovenverdieping en de ongebruikte zolder. Hoogste klasse van luchtdichtheid (klasse 4).De LWT zoldertrap is een 3- of 4-delige opvouwbare trap met houten ladder en extra thermisch geïsoleeerd luik (U=0,51W/m²K) en is speciaal bestemd voor lage-energiewoningen. Deze zoldertrap garandeert tevens de hoogste klasse van luchtdichtheid (klasse 4).

Opvouwbare zoldertrappen met metalen ladder

LMS SmartLMK KomfortLMPLML Lux
De LMS Smart is het basismodel van de Fakro opvouwbare metalen zoldertrappen. Deze trap heeft een beige geïsoleerd luik en wordt geleverd zonder handgreep.De LMK Komfort is voorzien van iets meer comfort. Zo is deze ook voorzien van een handgreep.De LMP is een premium opvouwbare metalen zoldertrap. De trap is voorzien van een mechanisme met gasdrukveer in de handgreep. Ook is deze trap geschikt voor plafonds tot 366 cm!Deze zoldertrap is voorzien van uitschuifbare voetjes, mechanisme met gasdrukveer in de handgreep en systeem voor snelle montage in het plafond

Deze trappen zijn allemaal voorzien van een dennenhouten kast en geïsoleerd luik.

Schaartrappen

LSTLSZ
De LST zoldertrap is een schaartrap met dennenhouten kast en thermisch geïsoleerd luik, en is bij voorkeur geschikt voor kleine
plafondopeningen.
Schaartrap met dennenhouten kast en thermisch geïsoleerd luik, en is bij voorkeur geschikt voor kleine
plafondopeningen. Deze is onderaan extra voorzien van een wit afgelakt metalen frame met geïntegreerde metalen afdeklatten en snelmontagesysteem

Brandwerende zoldertrappen

LWF 60LMF 60LSF 60
De LWF 60 zoldertrap is een 3- of 4-delige opvouwbare trap met houten ladder en brandwerend luik van de nieuwste generatie.
Het luik voldoet aan de criteria vlamdichtheid (E) en thermische isolatie (I). In België is de reglementering gebaseerd op de klasse EI1. De LWF 60 heeft een brandweerstand EI160 min volgens NBN EN 13501-2.
De LMF 60 zoldertrap is een 3-delige opvouwbare trap met metalen ladder en brandwerend luik van de nieuwste generatie. Het luik voldoet aan de criteria vlamdichtheid (E) en thermische isolatie (I). In België is de reglementering gebaseerd op de klasse EI1. Deze trap voldoet aan de strengste brandveiligheidsnormen en voorkomt de verspreiding van vuur en rook van beneden naar boven en omgekeerdDe LSF 60 zoldertrap is een schaartrap met metalen bak en brandwerend luik (EI₂= 60 min volgens EN 13501-2) en is bij voorkeur geschikt voor kleine plafondopeningen. Deze trap voldoet aan de strengste brandveiligheidsnormen en voorkomt de verspreiding van vuur en rook van beneden naar boven en omgekeerd

Schuifbare zoldertrap

LDK
De LDK zoldertrap is een 2-delige inschuifbare trap met houten ladder en thermisch geïsoleerd luik. Door het inschuiven van het onderste trapdeel wordt de bewegingsruimte die men nodig heeft beneden verkleind t.o.v. meerdelige opvouwbare trappen.

Heb je ondertussen beslist welke zoldertrap jij nodig hebt of ben je nog aant het beslissen? Ontdek ons volledig assortiment Fakro zoldertrappen met prijzen!

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.