newsletter icon  Nieuwsbrief - Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze acties

Alle Fakro zoldertrappen op een rij

Zoldertrappen bevorderen een veilige en gemakkelijke toegang tot de zolder zonder dat je een dure trap, die ook veel ruimte inneemt, moet installeren. FAKRO zoldertrappen zijn comfortabel in gebruik doordat ze een bedieningsstok hebben om de luik te openen en te sluiten.

Daarnaast is een FAKRO zoldertrap gemakkelijk te installeren en is er geen voorbereidend werk nodig. FAKRO zoldertrappen beantwoorden aan al de technische en veiligheidsvoorschriften.

FAKRO biedt een groot gamma aan zoldertrappen: zowel houten als metalen en met verschillende mogelijkheden op het vlak van isolatie en brandwerendheid.

Je kan Fakro zoldertrappen hier online bestellen.

Fakro zoldertrappen

Een overzicht:

 1. Fakro LWS Smart zoldertrap is een 3- of 4-delige opvouwbare trap met houten ladder en thermisch geïsoleerd luik. Dankzij de innovatieve constructie, kan het luik tijdens de montage worden losgemaakt waardoor de trap snel en eenvoudig door één persoon kan worden geplaatst.
 1. Fakro LWK Komfort zoldertrap is een 3- of 4-delige opvouwbare trap met houten ladder en thermisch geïsoleerd luik. Dankzij de innovatieve constructie, kan het luik tijdens de montage worden losgemaakt, waardoor de trap snel en eenvoudig door één persoon kan worden geplaatst.
 1. Fakro LWZ Plus zoldertrap is een 3-delige opvouwbare trap met houten ladder en thermisch geïsoleerd luik. De kast is onderaan voorzien van een wit afgelakt metalen frame met geïntegreerde metalen afdeklatten, snelmontagesysteem en afneembaar luik. Hierdoor kan de trap gemakkelijk en snel door één persoon worden geplaatst.
 1. Fakro LWL Lux zoldertrap is een 3-delige opvouwbare trap met houten ladder en thermisch geïsoleerd luik. Door de twee handgrepen en het speciale mechanisme met gasdrukveer, wordt het opplooien en uitvouwen van de ladderdelen versoepelt, en wordt aldus een grotere veiligheid en gebruikscomfort verkregen.
 1. Fakro LTK Energy zoldertrap is een 3- of 4-delige opvouwbare trap met houten ladder en extra thermisch geïsoleerd luik (U=0,68 W/m²K), bestemd voor gebouwen waar grote temperatuurverschillen optreden tussen de bovenverdieping en de ongebruikte zolder. Hoogste klasse van luchtdichtheid (klasse 4).
 1. Fakro LWT zoldertrap is een 3- of 4-delige opvouwbare trap met houten ladder en extra thermisch geïsoleeerd luik (U=0,51W/m²K) en is speciaal bestemd voor lage-energiewoningen. Hoogste klasse van luchtdichtheid (klasse 4). Nieuw is dat de LWT ook kan geleverd worden met een uitgebreide isolatiekit, waardoor hij beschikt over het Passive House certificaat en in passiefhuiswoningen kan worden toegepast.
 1. Fakro LWF 45 zoldertrap is een 3- of 4-delige opvouwbare trap met houten ladder en brandwerend luik van de nieuwste generatie. Het luik voldoet aan de criteria vlamdichtheid (E) en thermische isolatie (I). In België is de reglementering gebaseerd op de klasse EI1 . De LWF heeft een brandweerstand EI1 45 min volgens NBN EN 13501-2.
 1. Fakro LDK zoldertrap is een 2-delige inschuifbare trap met houten ladder en thermisch geïsoleerd luik. Door het inschuiven van het onderste trapdeel wordt de bewegingsruimte die men nodig heeft beneden verkleind t.o.v. meerdelige opvouwbare trappen.
 1. Fakro LMS Smart zoldertrap is een 3-delige opvouwbare trap met dennenhouten kast, metalen ladder en thermisch geïsoleerd luik. De LMK Komfort zoldertrap (hierboven afgebeeld) is een 3-delige opvouwbare trap met dennenhouten kast, metalen ladder en thermisch geïsoleerd luik.
 1. Fakro LML Lux zoldertrap is een 3-delige opvouwbare trap met dennenhouten kast, metalen ladder en thermisch geïsoleerd luik. De kast is onderaan voorzien van een wit afgelakt metalen frame met geïntegreerde metalen afdeklatten 35 mm breed en snelmontagesysteem. Samen met de aanpasbare ladderlengte kan alzo de trap eenvoudig en snel worden gemonteerd
 1. Fakro LMP zoldertrap is een 3-delige opvouwbare trap met dennenhouten kast, metalen ladder en thermisch geisoleerd luik. Deze nieuwe generatie van zoldertrappen maakt toegang tot de zolderruimte in zeer hoge kamers mogelijk, en dit mét behoud van maximaal comfort en veiligheid voor de gebruiker.
 1. Fakro LMF 45 zoldertrap is een 3-delige opvouwbare trap met metalen ladder en brandwerend luik van de nieuwste generatie. Het luik voldoet aan de criteria vlamdichtheid (E) en thermische isolatie (I). In Belgie is de reglementering gebaseerd op de klasse EI1 . De LMF 45 heeft een brandweerstand EI1 45 min volgens NBN EN 13501-2.
 1. Fakro LMF 60 zoldertrap is een 3-delige opvouwbare trap met metalen ladder en brandwerend luik (EI1 60 min volgens NBN EN 13501-2). Deze trap voldoet aan de strengste brandveiligheidsnormen en voorkomt de verspreiding van vuur en rook van beneden naar boven en omgekeerd. Met wit afgelakt metalen frame, geïntegreerde metalen afdeklatten en aanpasbare ladderlengte!
 1. Fakro LST/LSZ zoldertrap is een schaartrap met dennenhouten kast en thermisch geïsoleerd luik, en is bij voorkeur geschikt voor kleine plafondopeningen. De LSZ zoldertrap is onderaan extra voorzien van een wit afgelakt metalen frame met geïntegreerde metalen afdeklatten en snelmontagesysteem. Voor een eenvoudige en snelle montage!
 1. Fakro LSF zoldertrap is een schaartrap met metalen kast en brandwerend luik (EI2 60 min volgens NBN EN 13501-2), en is bij voorkeur geschikt voor kleine plafondopeningen. De LSF zoldertrap is onderaan voorzien van geïntegreerde metalen afdeklatten. Deze trap houdt de verspreiding van vuur en rook tegen van beneden naar boven en omgekeerd.

Meer informatie en prijzen kennen van de Fakro zoldertrappen? Neem dan hier een kijkje

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.