newsletter icon  Nieuwsbrief - Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze acties

Bouwdroger kopen of huren?

Een bouwdroger is een bouwmachine die wordt gebruikt om de vocht uit een gebouw te onttrekken. Bij nieuwbouw zie je vaak dat er bouwdrogers gebruikt worden. Een nieuw gebouw is vaak erg vochtig door ingeregend water of verdampend vocht van vers bouwmateriaal, zoals beton.Teveel vocht kan een hoop ellende veroorzaken in je woning. Naast vocht in je woning bij nieuwbouw kan er bijvoorbeeld ook vocht in je woning komen als gevolg van lekkage of waterschade. 

Wil je een gebouw verder af werken, denk dan stucwerk of schilderwerk, dan moet de ondergrond wel voldoende droog zijn.

Een bouwdroger kan hier de juiste oplossing bieden door het teveel aan vocht uit de ruimte te onttrekken, doordat het apparaat vocht uit de lucht, muren en vloeren opneemt.Lescha bouwdroger kopen

Laat je niet wijsmaken dat bouwdrogers te snel zouden drogen en daardoor barsten zouden veroorzaken in de muren. Dat is namelijk niet waar! Doordat bouwdrogers een natuurlijk droogproces volgen, zijn ze allerminst schadelijk voor je gebouw. Het gebruik van een bouwdroger is  een 100% veilige methode om van de vochtproblemen af te komen. Daardoor is het risico op barsten of scheuren zo goed als nihil.

Het resultaat van zo’n bouwdroger? Warme, droge lucht zodat je jouw gebouw kunt afwerken! De droogtijd van jouw project is afhankelijk van de hoeveelheid vocht in jouw gebouw en ook van de temperatuur in de ruimte. Onze Lescha bouwdrogers LDH300 en LDH800 zijn ontworpen om jouw woning een optimale luchtvochtigheid te geven.

 

.

 

 

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.