Bouwkampioen bekroond tijdens de Safeshops Awards 2020

Dinsdag 22 september 2020 werden de Safeshops Awards XXL georganiseerd, het eerste (noodgedwongen, u weet wel waarom) digitale evenement en award uitreiking voor de beste webshops van het afgelopen jaar. 15 Belgische webshops vielen in de prijzen. De awards werden toegekend op basis van een enquête bij duizenden Belgische online shoppers afgelegd door Safeshops.be (de Belgische vereniging voor de e-commerce sector).

Payment Hero Award winnaar

De categorie "Payment Hero" focust op het betaalproces van de webshop, met name het aantal betaalmogelijkheden, de gebruiksvriendelijkheid om af te rekenen en het vermelden van een transparante totaalprijs inclusief transport.

Bouwkampioen won in de categorie Payment Hero medium en daar zijn we bijzonder fier op! Een woord van dank aan al onze medewerkers die dit mogelijk maakten is op zijn plaats.

We staan echter niet stil en gaan dit jaar nog een stap verder met de lancering van nieuwe betaalmethoden, tal van nieuwe merken en producten, optimalisatie van de logistieke afhandeling van jullie bestellingen en de uitbouw van een vernieuwde webshop.

Bedankt voor jullie support!

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.