newsletter icon  Nieuwsbrief - Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze acties

Epoxy voegsel dat makkelijk verwerkt, bestaat dat wel?

Er bestaan veel soorten en type's epoxy voegsel en de teneur is overal dezelfde: voegen met epoxy staat gelijk aan miserie. Dat is nu eindelijk opgelost met Mapei Kerapoxy Easy Design.

Mapei heeft al een uitgebreid gamma epoxy voegmiddelen (denk maar aan Kerapoxy en Kerapoxy CQ) met elk zijn voordelen en kenmerken voor specifieke toepassingen, maar het gebrek aan een innovatief epoxy voegmiddel dat ook nog eens makkelijk in gebruik was heeft de R&D afdeling van Mapei doen actie ondernemen.

Waarom Mapei Kerapoxy Easy Design echt Easy is

Kerapoxy Easy Design heeft talloze voordelen t.o.v. Kerapoxy CQ en de gewone Kerapoxy voegmiddelen. Eerst en vooral is er het enorme kleurenpakket, compatibel met alle kleuren van de cementvoegsels (Ultracolor Plus) en sanitaire silicones (Mapesil AC en Mapesil LM) met zelfs uitbreiding van een transparante versie. Bovendien kan door toevoeging van Mapeglitter en Mape Metallic een glitter of metaalkleur bekomen worden.

Naast de bredere voegbreedte tot 15 mm is er een tijdsbesparende factor omdat de Kerapoxy Easy Design veel makkelijker verwerkt dan gelijk welk epoxyproduct dankzij de unieke formule voor een hoog performant product. Bovendien is er veel minder reinigingsmiddel (zoals Ultracare Kerapoxy Cleaner) nodig gezien praktisch alles reeds met water en een cellulosespons kan opgekuist worden. Dit alles rechtvaardigt een iets duurdere prijs in vergelijking met andere epoxyproducten, die ruimschoots gecompenseerd wordt door tijdswinst en gemak bij plaatsing en afwerking. Zowel de professional als doe-het-zelver kan met dit product mits inachtneming van de verwerkingsrichtlijnen snel aan de slag.

Bij Bouwkampioen volgen we 6 kleuren epoxy voegsel standaard op stock (100,110,111,112,113,114) en zijn alle andere kleuren op korte termijn leverbaar. Heb je nog technische vragen over de verwerking, aarzel niet ons te contacteren!

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.