newsletter icon  Nieuwsbrief - Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze acties

Isover glaswolisolatie: Ideaal voor de spouw

ISOVER glaswolisolatie: ideaal voor in de spouw

 Je weet waarschijnlijk al langer dat glaswol uiterst geschikt is voor verscheidene isolatietoepassingen, van het dak tot de vloer. Maar wist je dat ISOVER glaswol ook als spouwmuurisolatie gebruikt kan worden? Een aantal sterke eigenschappen maken van ISOVER glaswol een prima kandidaat om een spouw mee op te vullen.Multimax voordelen

Uitstekende thermische prestaties

Met een lambda-waarde van 0,030 W/m.K is Multimax 30 het enige product uit minerale wol op de Belgische markt met dergelijk hoge isolatiewaarde. Met een isolatielaag van 120 mm voldoe je aan de maximale U-waarde van 0,24 W/m².K.  Daardoor moet de spouw niet worden verbreed en kan de originele constructie en fundering gewoon behouden blijven. Gemakkelijk!

Glaswolisolatie: op en top flexibel

Hoewel ISOVER spouwmuurisolatie stevige platen zijn, sluiten ze toch mooi aan op elk oppervlak, en dus ook op oneffen draagstructuren. Bovendien sluiten de platen ook onderling perfect aan. Door deze flexibiliteit is de kans op warmteverlies via spleten of onnauwkeurige aansluitingen met de muur uitgesloten.

Glaswol plaatsen? Fluitje van een cent

De typische vezelstructuur van glaswol zorgt voor heel wat plaatsingscomfort. De vormvaste platen kunnen eenvoudig worden bevestigd d.m.v. boorankers of spouwhaken. Aansluitingen tussen de isolatieplaten hoef je zelfs niet af te tapen! Met ISOVER glaswol isoleer je de spouw snel en vermijd je koudebruggen. Kortom: voor wie zonder frustraties en in een mum van tijd een spouw wil isoleren, is glaswolisolatie dé oplossing.

Tot slot: de spouwmuurisolatie van ISOVER is weersbestendig en waterafstotend. De platen kunnen tegen een stootje, wat de weersvoorspellingen ook zijn.

Wil je meer info over de spouwmuuroplossingen van ISOVER? Ontdek het aanbod van Isover Multimax op de Bouwkampioen website.

Lambda waarde isover multimax

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.