newsletter icon  Nieuwsbrief - Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze acties

Lek in de kelder, muur of vloer? Los het op!

Heb je een lek in de kelder, muur of vloer (zowel binnen als buiten)? Dan hanteer je best de volgende methode om het probleem te verhelpen:

1. Zorg dat het lek stopt en er geen water meer doorsijpelt. Dit kan je best met snelcement die zeer snel verhard.

  • BTC Blits Snelcement is een snel drogende reparatiemortel (hard na 1 minuut) waarmee je lekken snel en efficiënt kan afdichten terwijl het water nog stroomt!

Het probleem is hiermee niet opgelost. Als het water een weg had gevonden naar het lek dat Snelcement Kopen Onlineje hebt afgedicht is de kans groot dat het op termijn een andere weg zal vinden en zo een nieuw lek maakt.

2. Bezet uw muur met een waterdichte cementeringslaag. Dit zal ervoor zorgen dat het water geen enkele weg door de muur zal vinden en het probleem opgelost is. Doe dit bij droog weer om de verharding van uw bezetting mogelijk te maken.

  • Compaktuna Putzuna HY is een waterdichte pleister op cementbasis die in combinatie met Compaktuna PRO in 2 lagen (aanbrandlaag en bezetlaag) aangebracht wordt en zo uw muur waterresistent maakt. Geschikt voor metselwerk.
  • Er bestaan verschillende alternatieve producten en methoden. Zo kan u ook BASF Thoroseal gebruiken (waterdichte primer voor op bestaande beton) of Mapei Idrosilex Pronto, eveneens een cementmortel voor het waterdicht maken van ondergronds metselwerk.

De gebruiksaanwijzingen en technische fiches van alle genoemde producten zijn te raadplegen via de productpagina.

Vragen of opmerkingen bij dit artikel? Aarzel niet ze te stellen en wij dienen u graag van antwoord!

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.