newsletter icon  Nieuwsbrief - Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze acties

Met deze producten reinig en bescherm je jouw blauwsteen.

ART-Company BLUESTONE CLEANER is een uniek product op waterbasis. De blauwsteen (arduin) zal zich renoveren en herstellen tot zijn natuurlijke schoonheid. Groenaanslag, korstmossen en vervuiling worden verwijderd zonder moeite. Het is aan te raden om te combineren met de BLUESTONE PROTECT. De trigger sprayer is hervulbaar.

Het product is makkelijk in gebruik, verwijdert korstmossen en vervuiling, en is bovendien volledig biologisch afbreekbaar en zonder zuren zodat het veilig is naar het milieu toe.

Na het reinigen is het aangewezen om de blauwe hardsteen natuursteen te beschermen tegen nieuwe vervuiling. Dankzij ART-Company Bluestone Protect, een zelfreinigend water- en olie-afstotend onderhoudsvriendelijke impregnering beschermt u arduin voor meerdere jaren tegen nieuwe vervuiling. BLUESTONE PROTECT is een watergedragen kleurloos impregnatiemiddel. De blauwsteen (arduin) verkrijgt hierdoor water- en olieafstotende eigenschappen en wordt self-cleaning. De gevormde laag geeft UV-protectie en belet het vasthechten van groenaanslag, kortmossen en vervuiling.

Hoe werkt het?

Bij elk materiaal of voorwerp dat behandeld moet worden is het belangrijk dat het voorwerp vrij van vuil is. NANOCOATING is eigenlijk een fijne laag dat zich op het materiaal bevestigt. Dankzij deze fijne onzichtbare laag wordt het materiaal of voorwerp beschermd tegen water, vuil, weersomstandigheden, etc. De COATING zal perfect werken op een nieuw voorwerp, maar ons doel is niet om enkel nieuwe voorwerpen te beschermen maar ook om oudere, gebruikte voorwerpen zo goed mogelijk naar hun oorspronkelijke staat te brengen. Om uw voorwerpen te reinigen of terug naar de oorspronkelijke staat te brengen, hebben wij onze verschillende CLEANERS ontwikkeld. Deze CLEANERS werken tot in de poriën van het materiaal en zorgen zo voor een diepe reiniging van het voorwerp waardoor u nadien onze bijhorende coatings kunt toepassen.

Bluestone Cleaner & Protect

Ontdek deze en andere producten van ART Company (zoals reinigers en coatings voor andere natuursteen en betonsteen, hout voor binnen en buiten) op onze webshop

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.