newsletter icon  Nieuwsbrief - Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze acties

Pardon! Is dat beton? Nieuwe Design Betontegels by Marlux

Pardon! Is dat beton?

Een sterk, duurzaam materiaal als buitentegel? Of liever een natuurlijke uitstraling van je terras? Je hoeft niet langer te kiezen. Vanaf nu combineer je een mooie, natuurlijke uitstraling met de kracht van beton.

Ontdek deze nieuwe designtegels en laat je verrassen... Kies voor een luxueuze uitstraling van je tuin aan een voordelige prijs en geniet van een adembenemend uitzicht als nooit tevoren. En opgelet, ze zijn straffer dan het origineel!

  • Budgetvriendelijke plaatsing
  • Makkelijk in onderhoud (M-coat)
  • Vorstbestendig
  • 10 jaar fabrieksgarantie
  • Plaatsing met tegeldragers mogelijk

 

Mosaic Arabica & Oase

Mosaic Arabica 60x60 mosaic_oase_marlux

 

 

 

 

 

 

 

 

De cementtegeltjes van weleer zijn weer helemaal hip! Met de Mosaic reeks geniet je van een betaalbaar alternatief. Deze terrastegels zijn erg leuk als accent in een groter terras, als blikvanger voor een schaduwhoekje of als volwaardig terras in een authentieke stadstuin.

Caliza Saffier

caliza_saffier_marlux

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Belgische Blauwe Hardsteen is een klassieker als het op terrasverharding aankomt. Prijs en onderhoud zijn echter vaak een heikel punt... Dit ontwerp, bestaande uit 15 patronen, staat je toe een natuurlijk effect te creëren dat perfect past bij diverse bouwstijlen gaande van rustieke karakters tot moderne woningen.

Leyo Tormenta

Leya Tormenta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kies voor leisteen, een bijzonder materiaal dat gegarandeerd zorgt voor een warme uitstraling. In tegenstelling tot het natuurlijke materiaal, bezitten deze betontegels een virtueel reliëf waar geen vervuiling in blijft hangen.

 Forest Maple Grey

Forest Maple Grey

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een terras in hout bezit een ongekende gezelligheid. Dankzij deze betontegel kan je nu genieten van een mooi effect van verweerd hout zonder de negatieve gevolgen als mosgroei, verroeste schroeven, gladheid of simpelweg het kromtrekken van hout.

Mystica Polaris

Marlux Design Mystica Polaris 60x60x4cm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze tegel heeft een lichte kleur met een uniek design. Creëer een adembenemend terras aan de hand van 14 verschillende patronen die overigens erg onderhoudsvriendelijk zijn.

Meer weten? Ontdek ons aanbod op deze pagina. De tegels zijn ook te bezichtigen in onze showroom. Ons team is er steeds voor u om deskundig advies te verlenen.

 

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.