newsletter icon  Nieuwsbrief - Schrijf u in en blijf op de hoogte van onze acties

Seal-Guard Impregneermiddel, maak voegen waterdicht!

Last van vocht of schimmel aan de voegen? Jouw natuurstenen werkblad beschermen? Seal-Guard al geprobeerd? Het hoeft niet altijd complex te zijn!

  • Badkamers: voor voegen, tegels, kitwerk en stucwerk. Bij vochtproblemen en om schimmel, vuile voegen en kalkaanslag te voorkomen.
  • Keukens: achterwanden bij het kookgedeelte. Seal-Guard geeft ook een goede bescherming tegen olijfolie spetters.
  • Natuursteen vloeren, natuursteen aanrechtbladen, natuursteen strips, etc.
  • Keramische tegels en voegen.
  • Beton en terrazzo oppervlakken.
  • Overige tegel- en metselwerkoppervlakken.

De Seal-Guard spuitbus is ideaal om kleine oppervlakken te impregneren en te beschermen. Geen rollers en kwasten meer nodig zoals bij een vloeibaar impregneermiddel, maar even spuiten met de Seal-Guard spuitbus en de klus is geklaard! Seal-Guard is onzichtbaar en verandert het uiterlijk of de textuur van het behandelde oppervlak niet.

Naast de spuitbus van 400ml zijn er ook diverse vloeibare producten in 1 en 5 liter verpakkingen beschikbaar voor grotere oppervlakken. Het Seal-Guard productenpakket is overzichtelijk, met een beperkt aantal kwalitatief hoogwaardige, gebruiksvriendelijke en unieke producten voor zowel de professional als de particulier. Alle Seal-Guard impregneermiddelen (zowel oplosmiddelhoudend als op waterbasis) blijven ademen en een vloer kan dus zeer snel na het leggen al geïmpregneerd worden met Seal-Guard.

 

Zie ook http://seal-guard.eu/projects/ waar een aantal recente projecten te zien zijn.

Het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol hotel is op 17 december 2015 geopend en in dit hotel is ruim 5.000 m2 natuursteen gereinigd met Seal-Guard All Clean en geïmpregneerd en beschermd tegen vlekken met Seal-Guard.

Seal Guard

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.