Siergrind online bestellen

Siergrind staat bekend om de stijlvolle en luxe uitstraling. Meestal wordt met siergrind dan ook de grindsoorten met de mooiste ronde kiezels bedoeld, al dan niet kunstmatig afgerond. 

Wil je siergrind online kopen? Dan ben je bij Bouwkampioen aan het juiste adres, met verschillende tientallen soorten siergrind en de beste prijzen dankzij onze grootschalige, directe import. 

Bouwkampioen biedt een enorm assortiment aan siergrind in alle maten, kleuren en soorten. Onze soorten siergrind zijn allemaal geschikt voor gebruik op de oprit of parking, voor het verfraaien van siervlakken (bodembedekking of terras) of voor het gebruik als dakgrind.

We hebben keuze in alle soorten, kleuren en maten grind, steenslag en meer producten voor de tuin: van wit tot zwart en van fijn split tot grovere sierkeitjes. Enkele van onze meest verkochte soorten siergrind zijn onder meer:

  • Lavagrind
  • Berggrind
  • Haute Marne
  • Niagara Blue
  • Yellow Sun
  • Rode Mijnsteen
  • Basalt

Siergrind voor elke sfeer

Met grind creëer je altijd precies de stijl die je voor ogen hebt: van strak modern tot warm mediterraans. Heb je liever grotere keien of breukstenen voor de aankleding van de tuin, of voor het gebruik in steenkorven? Ook deze hebben we ruim in stock!

Breukstenen (keien)

Kies bij breukstenen voor steenkorven altijd voor een formaat waarvan de minimale ondermaat grover is dan de mazen van de korf. Zo voorkom je dat de breukstenen eruit vallen. 

Hoe kies ik het juiste type siergrind?

Siergrind koop je natuurlijk niet elke dag: daarom helpt onze klantendienst je graag verder met informatie en tips om tot de juiste aankoop te komen. Bekijk ook onze calculator om uit te rekenen hoeveel m³ grind je nodig hebt.

Siergrind online bestellen

Wat de kleur betreft, is het belangrijk om te zorgen dat je kleurkeuze aansluit bij de kleuren in je tuin. Anderzijds kan een contrasterende kleur soms ook heel mooi werken. In een moderne tuin passen breukstenen of sierkeien bijvoorbeeld mooi. Is de tuin zuiders georiënteerd en is er veel zoninval? Dan zijn rode of gele keien meestal de mooiste keuze! Deze kleur sierkeien geven namelijk bijzonder veel sfeer aan de tuin.

Hoe wordt siergrind geleverd?

De levering van het siergrind hangt af van het type, maar in veel gevallen geldt dat wij de bestelling gratis aan huis leveren. De verzendkosten staan per artikel steeds vermeld op de productpagina van het siergrind. 

Daarnaast levert Bouwkampioen ook grindmatten, worteldoek en tuinafboording. Kortom, alles om met siergrind aan de slag te gaan.

Geef een reactie

Helaas, je moet ingelogd zijn om een reactie te geven.