COVID-19

We wensen enkele wijzigingen in onze service en specifieke richtlijnen te benadrukken in overeenstemming met de gecommuniceerde informatie door de overheden, leveranciers en logistieke partners. Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet.

Leveringen

  • Alle geplaatste bestellingen met VERZENDING worden geleverd.
  • Door de enorme drukte kan de levering langer duren dan de geschatte leveringstermijn in jouw winkelwagen. Je ontvangt een mail met een levertijdstip van zodra de levering ingepland is. De vermelde geschatte leveringstermijnen kunnen dus niet gegarandeerd worden al doen we wel ons best om dit te respecteren.
  • Als er (deel)bestellingen niet geleverd kunnen worden omwille van stockbreuk (sommige toeleveranciers zijn tijdelijk gesloten) nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
  • Het is tijdelijk niet mogelijk om OSB, hout, buizen, gipsplaten, metalstuds, betonplaten & zand te bestellen.

Afhaalpunten

  • Bestellingen met AFHALING kunnen pas vanaf ten vroegste 19 april afgehaald worden. Gelieve contact met ons op te nemen om eerder geplaatste bestellingen om te zetten in een levering / te annuleren. U kan uiteraard ook wachten met afhalen tot dit weer toegelaten wordt.


Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via mail of de live chat. Gelieve niet te bellen, de telefooncentrale wordt tijdelijk niet bemand.

Laatste update: 2/4