Namgrass green meadow

Het Namgrass "green meadow" kunstgras heeft een hoogte van 33mm met een mengeling van verschillende grastinten. Het gras is ontworpen om een realistisch onregelmatige grasstructuur na te bootsen.

Details

Het Namgrass "green meadow" kunstgras heeft een hoogte van 33mm met een mengeling van verschillende grastinten. Het gras is ontworpen om een realistisch onregelmatige grasstructuur na te bootsen. Dit product, dat u online bij De Bouwkampioen kan bestellen, is ideaal voor kleine en grote oppervlakten. Het kunstgazon heeft geen behoefte aand zandvulling maar kan wel bij bepaalde ondergronden. Neem contact met ons op voor specifiek advies. De vezels van dit kunstgras zijn gemaakt met een satijnen afwerking waardoor het kunstgras nóg realistischer lijkt (in tegenstelling tot de glanzende look van vele andere kunstgrasproducten).

Het Namgrass "Green Meadow" kunstgras is verkrijgbaar in rollen van 2m of 4m breedte, de lengte wordt door u bepaald. Voor prijzen, advies en staalaanvragen, neem contact op met ons.

Extra informatie

EAN Code 01GRGREENMEADOW
Unit Type
Lengte (m) Door u te bepalen
Breedte (m) 2m of 4m
Hoogte (mm) 33mm
Merk Namgrass
Aantal(m²):
Incl. BTW: € 36,30 Excl. BTW: € 30,00

LEVERTIJD


op bestelling: 3 tot 7 werkdagen

DRUKTEBAROMETER: Omwille van de extreme drukte en Covid-19 richtlijnen op de werkvloer kunnen de levertermijnen afwijken (meer info)

Afhaalpunten

Melle (Winkel)
Info & locaties afhaalpunten
Online bestellen en meteen afhalen!*

TRANSPORTKOST


Verzendkosten_icoon BE €x | NL €x
  • 1 vaste transportkost
  • Geen extra kosten bij grote bestellingen met meerdere palletten
  • Geen extra kosten bij deelleveringen vanuit verschillende locaties