Jivana

Jivana GreenVanuit een grote voorliefde voor planten en bloemen kwam ondernemer Bram Callewier op het idee om een product te creëren dat in eender welke omgeving of situatie zou blijven stralen. Met Jivana wil hij jou inspireren om meer groen toe te voegen aan je leefruimte.

Voor elke situatie

Je hebt thuis een binnenplaats of een schaduwhoekje in de tuin waar nooit iets duurzaam wil groeien. Je (dak)terras kan wel wat kleur en fleur gebruiken of je bent eigenaar van een horeca- of handelspand waar een vleugje groen dat tikkeltje meer beleving kan bieden aan je klanten.

Zeg vaarwel aan veeleisend onderhoud, tijd- en geldverspilling. Kies voor gebruiksgemak en groen dat ook echt lang mooi blijft. Met Jivana's artificial greenery creëer je een oase van groen. Uitbundig of ongecompliceerd, we hebben een green wall voor elke stijl.

Binnen en buiten, mét garantie

Een muurtuin of green wall is de ideale eyecatcher in je interieur, restaurant of kantoor. Onze producten zijn niet enkel geschikt voor een schaduwplekje of binnen toepassingen. Ook buiten bieden onze oplossingen een meerwaarde. Bovendien reken je bij Jivana op 5 jaar UV-garantie. Ons artificieel groen is speciaal behandeld met een UV-stabilisator zodat ze lang hun levendige kleur behouden, ook in de volle zon.

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren