BOUWVERLOF ZOMER 2021

Bestellingen die geplaatst zijn tussen 15/7 en 29/7 worden pas op 30/7 verwerkt. Vanaf 2/8 starten de opgegeven leveringstermijnen opnieuw.

Leveringen

  • Postpakket bestellingen(leveringskost €5.95 tot 8.95 BE/NL) geplaatst tot 14/7 worden nog verstuurd indien voorradig.
  • Transport bestellingen (leveringskost vanaf €19) geplaatst tot 9/7 worden nog verstuurd indien voorradig.

Afhalingen

Alle artikelen op onze webshop kunnen afgehaald worden in het afhaalpunt in Melle. Als een ander afhaalpunt voor de artikelen in uw bestelling beschikbaar is zal u dit kunnen selecteren tijdens het afrekenen.

  • De winkel in Melle en de afhaalpunten in Evergem, Asse en Antwerpen zijn open van maandag 12/7 t.e.m. donderdag 15/7 tussen 8u en 12u voor afhalingen.
  • De winkel en alle afhaalpunten zijn volledig gesloten van vrijdag 16/7 t.e.m. zondag 1/8
  • Afhalingen in alle afhaalpunten lopen vanaf 2/8 volgens de normale openingsuren

Bedankt voor uw begrip. Vragen? Contacteer ons

Team Bouwkampioen wenst u een deugddoend verlof toe!LEVERTIJDEN ALGEMEEN

Als gevolg van de globale logistieke kritieke situatie hebben sommige fabrikanten te kampen met grondstoftekorten en capaciteitsproblemen bij de productie van materialen. De beschikbaarheid van sommige producten is daardoor volatiel met als gevolg dat de indicatieve leveringstermijnen zoals vermeld op onze webshop soms kunnen afwijken van de realiteit. Wij vragen begrip voor de situatie en trachten alle bestellingen zo spoedig als mogelijk te leveren.

Leveringen

  • Bestel zeker tijdig uw bouwmaterialen om verrassingen te vermijden!
  • In de onderstaande tabel houden we u op de hoogte van de actuele vertragingen t.o.v. de op de productpagina's weergegeven indicatieve levertijdstippen:

Postpakket (Bpost) 

Geen structurele vertraging 

Het kan altijd gebeuren dat een pakje vertraging oploopt in het sorteercentrum. De status van jouw zending is te volgen via de track & trace code die je via mail ontvangt nadat het pakje bij ons vertrokken is.

Colli zending >30kg of lengte / groot volume (distributie met laadklep vrachtwagen) Geen vertraging
Palletzending < 1000kg (distributie met laadklep vrachtwagen) Geen vertraging
Palletzending > 1000kg (distributie met kraanwagen of kooiaap) Geen vertraging
SPECIFIEK: Hout, OSB, Rotswol Isolatie (Rockwool), EPS Isolatie, Betonmolens (Lescha) Omdat de vraag hoger is dan de productiecapaciteit kunnen voor sommige types / diktes de leveringstermijnen oplopen. Omdat de situatie dagelijks wijzigt is het onmogelijk om correct te berichten over welke types / diktes het gaat.
SPECIFIEK: XPS Isolatie Beperkte en variabele voorraad (neem contact op). Veelal gemiddele tot grote vertraging afhankelijk van het type & merk
SPECIFIEK: PIR isolatie wegens schaarste op de markt (Unilin & Recticel) Beperkte en variabele voorraad (neem contact op). Veelal gemiddelde tot grote vertraging (tot 4 weken voor Unilin, tot 6 weken voor Recticel), afhankelijk van het type & merk
SPECIFIEK: Kandla (India) & Blauwsteen (Vietnam) Beperkte en variabele voorraad (neem contact op)Veelal gemiddelde tot grote vertraging afhankelijk van het type & formaat.
SPECIFIEK: Houtwolisolatie (Gutex) Thermoflex +- 10 à 12 weken na bestelling, andere types niet beschikbaar. Pas in 2022 wordt beterschap verwacht.

  • Je ontvangt een mail met een levertijdstip van zodra de levering ingepland is. Bij afwijkingen nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via mail of de live chat.

Laatste update: 23/06