Pik je bestelling op in 1 van onze afhaalpunten

Naast dat je jouw bestelling tot aan je deur kan laten leveren heb je ook de mogelijkheid om je bestelling zelf te komen oppikken in één van onze afhaalpunten. Het hoofdkwartier en de winkel van Bouwkampioen is gelegen in 9090 Melle. Hier kan je altijd jouw bestelling afhalen, de toonzaal bezoeken of ter plaatse materialen aankopen en advies inwinnen.

Bouwkampioen werkt met verschillende logistieke partners samen voor het vlot en gratis afhalen van bestellingen in uw regio. Je kan bij onze partners niet betalen bij afhaling. De voordelige prijzen op de webshop van Bouwkampioen zijn dan ook enkel maar van toepassing bij online aankoop.

Praktische info

Je kan op elke productpagina zien welke afhaalpunten beschikbaar zijn (let op, niet alle afhaalpunten staan vermeld in onderstaande lijst omdat deze enkel voor specifieke artikelen van toepassing zijn). De mogelijkheid tot afhaling in een specifiek afhaalpunt betekent niet automatisch dat het artikel voorradig is, echter wel dat het kan afgehaald worden bij bestelling nadat je een bevestiging van ons ontvangen hebt dat de bestelling klaar staat voor afhaling.

• Bij een combinatie van meerdere artikelen zal je tijdens het afrekenen alleen de afhaalpunten kunnen selecteren die voor alle artikelen van toepassing zijn. Staat het afhaalpunt van keuze niet in de lijst dan kan uw bestelling daar ook niet afgehaald worden (er is geen transport tussen de afhaalpunten).

• Je ontvangt een mail & telefonische verwittiging wanneer je bestelling klaar staat voor afhaling*.

Het is dus niet mogelijk om zonder afhaalnummer, factuur én bevestigingsmail materialen af te halen op andere locaties dan onze winkel in 9090 Melle.

*Online bestellen en meteen afhalen? Vraag beschikbaarheid via de live chat of bel ons eerst even op!


Je locatie doorzoeken
Afhaalpunten

Melle (Winkel)


Pontstraat 54
9090 Melle
België
☎ +32 9 210 11 02

Evergem


Dorp 3
9040 Sleidinge
België
☎ +32 9 210 11 02

Antwerpen (Isolatie)


Na bestelling
2660 Hoboken
België
☎ +32 9 210 11 02
Afhalen kan enkel na online bestelling én bevestiging dat uw materialen klaar staan voor afhaling, op weekdagen (niet op zaterdag!)

Your directions

Sluiten | Afdrukken
test