Onze winkel en afhaalpunten

Welkom bij Bouwkampioen! Wij leveren jouw bestelling in heel België en Nederland. Wil je liever jouw bestelling afhalen? Dat kan in onze winkel in Melle (nabij Gent) waar u ook terecht kan voor advies en ter plekke aankopen kan doen, of in één van onze afhaalpunten verspreid over België. Hieronder zal je meer informatie over de winkel, afhaalpunten en het vlot afhalen van jouw bestelling terugvinden.

Wilt u een bestelling plaatsen en dezelfde dag afhalen? Geen probleem! Bel ons op of gebruik de chat om de beschikbaarheid te verifiëren.

Afhaalpunten

  • ⏵ De winkel van Bouwkampioen in Melle

  • ⏵ Afhaalpunt Evergem

  • ⏵ Afhaalpunt Asse

  • ⏵ Afhaalpunt Hoboken (enkel isolatie)

  • ⏵ Andere Afhaalpunten

Bestelling Afhalen

KOM DE BESTELLING PAS AFHALEN NADAT WIJ U LATEN WETEN HEBBEN DAT DE BESTELLING KLAAR STAAT. Dringende bestelling meteen afhalen? Bel ons eerst even op om uw afhaling vlot te laten verlopen.

  1. Bestelling afhalen in winkel (9090 Melle): Indien u kiest om uw bestelling af te halen betaalt u geen verzendkosten. U kan dit tijdens het afrekenen selecteren, indien u hiervoor kiest kan u kiezen om online te betalen of in de winkel zelf bij afhaling te betalen. Wanneer uw bestelling klaar staat sturen wij u een mail dat u er om kan komen.
  2. Bestelling afhalen bij een ander afhaalpunt: Bouwkampioen werkt met verschillende partners samen voor het vlot en gratis afhalen van bestellingen in uw regio. Bij het afhalen bij de afhaalpunten kan er niet in de winkel betaald worden. De voordelige prijzen op de webshop van Bouwkampioen zijn dan ook enkel van toepassing bij online aankoop. 

    *Het is niet mogelijk om zonder afhaalnummer, factuur én bevestigingsmail materialen af te halen op andere locaties dan onze winkel in 9090 Melle.

Bestelling Laten Bezorgen

Jouw bestelling thuis of op de werf laten bezorgen? Geen probleem! Kijk hier voor meer informatie over de verzendkosten en levertijden.


Je locatie doorzoeken
Afhaalpunten

Melle (Winkel)


Pontstraat 54
9090 Melle
België
☎ +32 9 210 11 02

Evergem


Dorp 3
9040 Sleidinge
België
☎ +32 9 210 11 02

Antwerpen (Isolatie)


Na bestelling
2660 Hoboken
België
☎ +32 9 210 11 02
Afhalen kan enkel na online bestelling én bevestiging dat uw materialen klaar staan voor afhaling, op weekdagen (niet op zaterdag!)

Your directions

Sluiten | Afdrukken
test