P.T.B. Groutmix BO Krimpvrije Ondersabelingsmortel 25kg

P.T.B. Groutmix BO Krimpvrije Ondersabelingsmortel 25kg

Meer afbeeldingen

Downloads

Downloads

P.T.B.-GROUTMIX BO is een droge, gebruiksklare ondersabelingsmortel op cementbasis met een uitstekende aanhechting, geschikt voor toepassingen zowel binnen als buiten.

Details

P.T.B.-GROUTMIX BO is een droge, gebruiksklare ondersabelingsmortel op cementbasis met een uitstekende aanhechting, geschikt voor toepassingen zowel binnen als buiten.
Zak: 25kg
Pallet: 48 zakken
Druksterkte: Na 7 dagen +- 60N/mm²

P.T.B.-GROUTMIX BO bestaat uit cement, uitgezochte kwartszanden en hoogwaardige toeslagstoffen. Men bekomt door eenvoudige toevoeging van water een krimp gecompenseerde ondersabelingsmortel met een hoge eindweerstand die uitstekend hecht op beton, mortel en staal.
P.T.B.-GROUTMIX BO wordt gebruikt waar gietmortels niet kunnen toegepast worden om holtes onder pylonen, rails, profielen,… op te vullen.
Gebruiksaanwijzing Er wordt steeds gewerkt op een zuivere, stabiele ondergrond die vrij is van losse delen. Voorkom doordrenkte oppervlakken. Zuigende ondergronden worden vooraf bevochtigd met een COMPAKTUNA® (PRO)/ water-oplossing (1/4) of worden met P.T.B. PRIMER ingestreken. P.T.B.- GROUTMIX BO wordt aangemaakt met ± 12 % water t.t.z. ± 3 L water per zak van 25 kg tot een aardvochtige mortel bekomen wordt. Giet de benodigde hoeveelheid water in een mortelkuip of in een mechanische menger, en voeg de droge mortel langzaam en gelijkmatig toe. Het geheel met een langzaam draaiende mixer gedurende 3 minuten mengen tot een klontervrije massa. Pas de mortel toe met truweel, voegijzer,… Druk de mortel goed aan en voorkom insluiten van lucht.

Extra informatie

EAN Code11PTBGROUTMIXBO
Unit Typest.
MerkP.T.B. Compaktuna
VerbruikEen zak van 25kg geeft ongeveer +- 13l mortel
WachttijdVerwerkingstijd ca. 20 minuten
VerwerkingstemperatuurTussen 5°C en 35°C
Gewicht (kg)25 kg
HoudbaarheidTen minste 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking en normale omstandigheden
Aantal(st.):

€ 17,64

Incl. BTW: € 16,90 Excl. BTW: € 13,97

LEVERTIJD


1 tot 3 werkdagen

Afhaalpunten

Melle (Winkel)
Info & locaties afhaalpunten
Online bestellen en meteen afhalen!*

TRANSPORTKOST


BE €49 | NL €79
  • 1 vaste transportkost
  • Geen extra kosten bij grote bestellingen met meerdere palletten
  • Geen extra kosten bij deelleveringen vanuit verschillende locaties