Scaldex Catnic Latei 2000x80x125mm

Scaldex Catnic Latei 2000x80x125mm

Meer afbeeldingen

Afhaalpunten

Melle (Winkel)
Info & locaties afhaalpunten
Online bestellen en meteen afhalen!*
Snel overzicht
Scaldex Catnic Latei voor het overbruggen van ruimtes bij metselwerk. De Catnic lateien zijn zwart gelakt om corrosie te bestrijden. Een bijkomend voordeel ten opzichte van verzinkte lateien is het merkelijk lagere gewicht en dus betere hanteerbaarheid zonder aan draagkracht te moeten inboeten. Formaat 2000x80x125mm (Lengte, Breedte, Hoogte).

Details

Scaldex Catnic Latei voor het overbruggen van ruimtes bij metselwerk. De Catnic lateien zijn zwart gelakt om corrosie te bestrijden. Een bijkomend voordeel ten opzichte van verzinkte lateien is het merkelijk lagere gewicht en dus betere hanteerbaarheid zonder aan draagkracht te moeten inboeten.

Formaat: 2000x80x125mm (Lengte, Breedte, Hoogte)
Dikte: 3.2mm
Type; L-ijzer, volledig zwart gecoat

Catnic lateien worden toegepast voor metselwerkondersteuning ter hoogte van raam- en deuropeningen. De lateien worden niet verankerd aan de achterliggende structuur en veroorzaken bijgevolg ookgeen koudebrug. De Catnic ® lateien worden bijkomend afgewerkt met een egaal zwarte polyester poedercoating en krijgen zo een effectieve barrière tegen chemische processen. Op deze manier beschikken deze lateien over 2 beschermingslagen tegen corrosie.

Bezoek de website van Scaldex om de technische fiche te downloaden hier Pdf icon

Extra informatie

EAN Code02LAT200
Unit Typest.
Lengte (mm)2000
Breedte (mm)80
Dikte (mm)125
MerkScaldex
Aantal(st.):
Incl. BTW: € 55,26 Excl. BTW: € 45,67

VERWACHTE LEVERTIJD


1 tot 3 werkdagen