Veilig Betalen

De transacties die worden verricht bij Bouwkampioen worden beveiligd door het betaalsysteem Mollie. Mollie voldoet aan alle richtlijnen voor de veiligheid van internetbetalingen, opgesteld door de Europese Bankautoriteit. Ook krijgen we permanent toezicht van De Nederlandsche Bank. Mollie is ook volledig PCI-DSS level 1 gecertificeerd. Deze gegevens worden niet bewaard in onze computersystemen.

Mollie is een technische dienstverlener en neemt geen betwistingen in verband met de bestellingen op zich. Deze moeten rechtstreeks met Bouwkampioen en/of uw bank worden geregeld.

Op de website van Bouwkampioen kan u betalen met Bancontact/Mister Cash, VISA, Mastercard, iDeal, ING, Belfius, KBC, Sofort, ApplePay, PayPal. Ook kan er via bankoverschrijving (voorafbetaling) betaald worden en er kan ook betaald worden in de winkel bij afhaling van de bestelling.

Sinds kort kan je achteraf betalen met Klarna! (*enkel voor bestellingen tussen €50 - €250)

Wat is Klarna precies? Klarna is een betaalmethode waarbij je 21 dagen de tijd krijgt om de betaling te voltooien, zo kan je de bestelling eerst thuis bekijken voor je de beslist om te betalen of het product retour te sturen. Betalen met Klarna is mogelijk voor bestellingen tussen €50 en €250 ook is het enkel nuttig om Klarna te gebruiken als het gaat om een product dat binnen de 3 weken leverbaar is.Mollie betaalmethoden

Verschillende betaalproviders zoals BCMC/MC en KBC/CBC bieden ook eenvoudige betaling via QR-code aan (mobiele apparaten).

qr code betalen bancontact

Onze bankgegevens

Bank Account : 736-0212532-69
IBAN : BE71 7360 2125 3269
BIC : KREDBEBB

Bij betaling via overschrijving gelieve het nummer van uw order te vermelden.
U ontvangt een factuur van uw aankoop na betaling via mail en bij de levering van de goederen.


Bouwkampioen rekent NOOIT extra betalingskosten aan, ongeacht de gekozen betaalmethode.