Winkel & Route

Winkel en Route Bouwkampioen

Bezoek onze winkel

De meeste producten kan u komen afhalen bij ons in de winkel, u kan ook zonder te bestellen naar de winkel komen om producten aan te kopen. We helpen u graag verder met uw (ver)bouwprojecten. Dit enerzijds door u de materialen te bezorgen die u nodig heeft aan een zo scherp mogelijke prijs, anderzijds kunnen wij uw technische vragen proberen beantwoorden.

LOCATIE

 

Afhaaladres

Bouwkampioen
Pontstraat 54a
9090 Melle
België
Tel + 32 9 210 11 02

Alle artikelen op onze webshop kunnen afgehaald worden in het afhaalpunt in Melle. Als een ander afhaalpunt beschikbaar is bij uw bestelling zal u dit kunnen selecteren tijdens het afrekenen. Ontdek onze afhaalpunten
 

Bestellen en meteen afhalen? Bel ons eerst even op om de beschikbaarheid te controleren!

Wil je eerst eens komen kijken voor te bestellen? Kom meer te weten over onze showroom en buitentoonpark.

OPENINGSUREN

Ma - Vr: 07u - 12u en 13u - 18u


Za: 09u - 12u en 13u - 16u


Zo: Gesloten


ROUTE

Ontdek onze winkel in Melle (buurgemeente van Wetteren, Merelbeke, Heusden, Gentbrugge, Gent, Laarne, Kalken, Oosterzele) en in de nabijheid van Zottegem, Aalst, Lochristi, Beervelde, Wichelen, Drongen,...


Bouwkampioen is zeer vlot bereikbaar via de grote invalswegen en ligt op een 5tal minuten van de E40 en E17 afritten nabij Gent.

Kust: Rij via de E40 (richting Brussel) en neem de afrit in Merelbeke. Rij 2km op de R4 (ring rond Gent) richting Melle. Sla af in Melle en via de Brusselsesteenweg neem je de 2e lichten links richting Melle Centrum.


Brussel: Rij via de E40 (richting Kust) en neem de afrit in Merelbeke. Rij 2km op de R4 (ring rond Gent) richting Melle. Sla af in Melle en via de Brusselsesteenweg neem je de 2e lichten links richting Melle Centrum.


Kortrijk: Rij via de E17 (richting Gent) en neem de afrit E40 richting Brussel (nabij Gent). Rij via de E40 (richting Brussel) en neem de afrit in Merelbeke. Rij 2km op de R4 (ring rond Gent) richting Melle. Sla af in Melle en via de Brusselsesteenweg neem je de 2e lichten links richting Melle Centrum.


Antwerpen & Limburg: Rij via de E17 (richting Gent) en neem de afrit R4 richting E40 (tussen Beervelde en Gentbrugge). Sla af in Melle en via de Brusselsesteenweg neem je de 2e lichten links richting Melle Centrum.

Bestelling Afhalen

Op de productpagina van elk product staan de mogelijkse afhaalpunten voor dat product. Bij een bestelling met meerdere artikelen is het enkel mogelijk af te halen op een locatie waar al deze producten beschikbaar zijn (het is dus mogelijk dat het bij het afrekenen niet mogelijk is om op een bepaald afhaalpunt af te halen als niet alle producten hier afgehaald kunnen worden). Dat een product op een bepaald afhaalpunt afgehaald kan worden wil niet zeggen dat het daar op voorraad is.

U kan de bestelling pas komen afhalen nadat wij u verwittigd hebben dat uw bestelling klaar is voor afhaling.

1) Bestelling afhalen in winkel (9090 Melle)

Indien u kiest om uw bestelling af te halen betaalt u geen verzendkosten. U kan dit tijdens het afrekenen selecteren, indien u hiervoor kiest kan u kiezen om online te betalen of in de winkel zelf bij afhaling. Wanneer uw bestelling klaar staat laten wij u weten dat u om uw bestelling kan komen. Wanneer er bouwmaterialen geleverd moeten worden moet u vooraf online betalen.

Wilt u een bestelling plaatsen en dezelfde dag afhalen? Geen probleem! Neem eerst even contact met ons op om de beschikbaarheid te verifiëren.

Breng een geprinte versie van uw orderbevestiging mee voor een snellere service.

2) Bestelling afhalen in afhaalpunt

Bouwkampioen werkt met verschillende partners samen voor het vlot en gratis afhalen van bestellingen in uw regio. Bij het afhalen bij de afhaalpunten kan er niet in de winkel betaald worden. De voordelige prijzen op de webshop van Bouwkampioen zijn dan ook enkel van toepassing bij online aankoop.

Het is niet mogelijk om zonder afhaalnummer, factuur én bevestigingsmail materialen af te halen op andere locaties dan onze winkel in 9090 Melle.

Ontdek onze verschillende afhaalpunten!