<span style="color: #ff0000;">

Winkel & Route

Bezoek onze winkel

De meeste producten kan u komen afhalen bij ons in de winkel, u kan ook zonder te bestellen naar de winkel komen om producten aan te kopen. We helpen u graag verder met uw (ver)bouwprojecten. Dit enerzijds door u de materialen te bezorgen die u nodig heeft aan een zo scherp mogelijke prijs, anderzijds kunnen wij uw technische vragen proberen beantwoorden.

LOCATIE

 

Afhaaladres

Bouwkampioen
Pontstraat 54a
9090 Melle
België
Tel + 32 9 210 11 02

Alle artikelen op onze webshop kunnen afgehaald worden in het afhaalpunt in Melle. Als een ander afhaalpunt beschikbaar is bij uw bestelling zal u dit kunnen selecteren tijdens het afrekenen. Ontdek onze afhaalpunten
 

Bestellen en meteen afhalen? Bel ons eerst even op om de beschikbaarheid te controleren!

Wil je eerst eens komen kijken voor te bestellen? Kom meer te weten over onze showroom en buitentoonpark.

OPENINGSUREN

Ma - Vr: 07u - 12u en 13u - 18u

Za: 09u - 12u

Zo: Gesloten

Alle afhaalpunten m.u.v. Melle & Asse zijn gesloten tussen 19/12 en 4/1. De winkel in Melle en het afhaalpunt in Asse zijn open op onderstaande data:

  • Za 19 december: 9u-12u
  • Ma 21 december t.e.m. wo 23 december: 8u-12u
  • Do 24 december (enkel Melle): 8u-12u
  • Ma 28 december t.e.m. wo 30 december: 8u-12u

ROUTE

Ontdek onze winkel in Melle (buurgemeente van Wetteren, Merelbeke, Heusden, Gentbrugge, Gent, Laarne, Kalken, Oosterzele) en in de nabijheid van Zottegem, Aalst, Lochristi, Beervelde, Wichelen, Drongen,...


Bouwkampioen is zeer vlot bereikbaar via de grote invalswegen en ligt op een 5tal minuten van de E40 en E17 afritten nabij Gent.

Kust: Rij via de E40 (richting Brussel) en neem de afrit in Merelbeke. Rij 2km op de R4 (ring rond Gent) richting Melle. Sla af in Melle en via de Brusselsesteenweg neem je de 2e lichten links richting Melle Centrum.


Brussel: Rij via de E40 (richting Kust) en neem de afrit in Merelbeke. Rij 2km op de R4 (ring rond Gent) richting Melle. Sla af in Melle en via de Brusselsesteenweg neem je de 2e lichten links richting Melle Centrum.


Kortrijk: Rij via de E17 (richting Gent) en neem de afrit E40 richting Brussel (nabij Gent). Rij via de E40 (richting Brussel) en neem de afrit in Merelbeke. Rij 2km op de R4 (ring rond Gent) richting Melle. Sla af in Melle en via de Brusselsesteenweg neem je de 2e lichten links richting Melle Centrum.


Antwerpen & Limburg: Rij via de E17 (richting Gent) en neem de afrit R4 richting E40 (tussen Beervelde en Gentbrugge). Sla af in Melle en via de Brusselsesteenweg neem je de 2e lichten links richting Melle Centrum.

Ontdek onze andere afhaalpunten!