Winkel & Route

Winkel en Route Bouwkampioen

Welkom op onze webwinkel! Hieronder kan je alle info over het afhalen van uw bestelling en de openingsuren van onze winkel terugvinden.

Waar kan ik mijn bestelling afhalen?
Hoeveel bedragen de verzendkosten?
Wat zijn de verzendmethoden en levertijden?
Waar is jullie winkel?

Bezoek onze winkel

Het is steeds mogelijk om onze winkel te bezoeken en uw goederen rechtstreeks in de winkel aan te kopen. Ons team helpt u graag met uw (ver)bouwproject, ook voor technische vragen en vrijblijvend advies.

LOCATIE

 

Afhaaladres

Bouwkampioen
Pontstraat 54a
9090 Melle
België
Tel + 32 9 210 11 02
Fax: + 32 9 210 11 01

Alle artikelen op onze webshop kunnen afgehaald worden in het afhaalpunt in Melle. Als een ander afhaalpunt voor de artikelen in uw bestelling beschikbaar is zal u dit kunnen selecteren tijdens het afrekenen. Meer info...
 

Openingsuren

Ma - Vr: 07u - 12u en 13u - 18u

Za: 09u - 12u en 13u - 16u

Bestellen en meteen afhalen? Bel ons eerst even op!

ROUTE

Ben je op zoek naar een betrouwbare bouwhandel in Oost-Vlaanderen waar je professionele bouwmaterialen, bouwgereedschappen, isolatie, tegels & vloeren voor binnen en buiten wil kopen, dan kan je steeds terecht bij Bouwkampioen in Melle (buurgemeente van Wetteren, Merelbeke, Heusden, Gentbrugge, Gent, Laarne, Kalken, Oosterzele) en in de nabijheid van Zottegem, Aalst, Lochristi, Beervelde, Wichelen, Drongen,...

 

Bouwkampioen is zeer vlot bereikbaar via de grote invalswegen en ligt op een 5tal minuten van de E40 en E17 afritten nabij Gent.

 

Kust: Rij via de E40 (richting Brussel) en neem de afrit in Merelbeke. Rij 2km op de R4 (ring rond Gent) richting Melle. Sla af in Melle en via de Brusselsesteenweg neem je de 2e lichten links richting Melle Centrum.

 

Brussel: Rij via de E40 (richting Kust) en neem de afrit in Merelbeke. Rij 2km op de R4 (ring rond Gent) richting Melle. Sla af in Melle en via de Brusselsesteenweg neem je de 2e lichten links richting Melle Centrum.

 

Kortrijk: Rij via de E17 (richting Gent) en neem de afrit E40 richting Brussel (nabij Gent). Rij via de E40 (richting Brussel) en neem de afrit in Merelbeke. Rij 2km op de R4 (ring rond Gent) richting Melle. Sla af in Melle en via de Brusselsesteenweg neem je de 2e lichten links richting Melle Centrum.

 

Antwerpen & Limburg: Rij via de E17 (richting Gent) en neem de afrit R4 richting E40 (tussen Beervelde en Gentbrugge). Sla af in Melle en via de Brusselsesteenweg neem je de 2e lichten links richting Melle Centrum.

 

Je kan bij Bouwkampioen online een bestelling plaatsen en kiezen om deze af te halen (en te betalen) in de winkel bij afhaling, of kom gewoon langs! Elke dag van 7u tot 18u staat ons team klaar om u uitstekend professioneel en technisch advies bij uw aankoop te geven, of u bij te staan in de keuze naar de vloer voor binnen of terrastegel van uw dromen.

Meer informatie en openingsuren van onze binnenshowroom en buitentoonpark kan je hier terugvinden.

Bestelling Afhalen

1) Bestelling afhalen in winkel (9090 Melle)

Indien u kiest om uw bestelling af te halen betaalt u uiteraard geen verzendkosten. U kan dit tijdens het afrekenen eenvoudig selecteren. Betalen kan online of bij afhaling. Wij contacteren u in dit geval wanneer uw bestelling klaar staat. U kan deze dan op onderstaand adres en uren afhalen.

Bestelling plaatsen en dezelfde dag afhalen? Geen probleem! Neem voor de zekerheid snel even contact met ons op om de beschikbaarheid te verifiëren.

Breng een geprinte versie van uw orderbevestiging mee voor een snellere service.

2) Bestelling afhalen in afhaalpunt

Bouwkampioen werkt met verschillende logistieke partners samen voor het vlot en gratis afhalen van bestellingen in uw regio. Je kan bij onze partners niet betalen bij afhaling. De voordelige prijzen op de webshop van Bouwkampioen zijn dan ook enkel maar van toepassing bij online aankoop.

Praktische info

  • Je kan op elke productpagina zien welke afhaalpunten beschikbaar zijn. De mogelijkheid tot afhaling in een specifiek afhaalpunt betekent niet automatisch dat het artikel voorradig is, echter wel dat het kan afgehaald worden bij bestelling nadat je een bevestiging van ons ontvangen hebt dat de bestelling klaar staat voor afhaling.
  • Bij een combinatie van meerdere artikelen zal je tijdens het afrekenen alleen de afhaalpunten kunnen selecteren die voor alle artikelen van toepassing zijn. Staat het afhaalpunt van keuze niet in de lijst dan kan uw bestelling daar ook niet afgehaald worden (er is geen transport tussen de afhaalpunten).
  • Je ontvangt een mail & telefonische verwittiging wanneer je bestelling klaar staat voor afhaling.

Het is dus niet mogelijk om zonder afhaalnummer, factuur én bevestigingsmail materialen af te halen op andere locaties dan onze winkel in 9090 Melle.

Je kan de verschillende afhaalpunten hier bekijken.

Meer informatie over de verzendmethodes, kosten en leveringstermijnen kan je hier terugvinden.