Faro Ceramiche

Faro Ceramiche werd opgericht in 1966. Het bedrijf kon evolueren in een bedrijf dat in staat is om hoge kwaliteit vloer-en wandtegels te bieden, dankzij de grote zorg en de afwerking, de details en de technische kwaliteit en esthetiek.

Hierdoor kan Faro Ceramiche steeds aan de hoogste verwachtingen voldoen.

Faro produceert een assortiment van vloer-en wandtegels in geglazuurde porseleinen tegels van superieure kwaliteit die de eigen schoonheid van handgemaakte producten en de mooiste natuursteen behouden, maar met de betrouwbaarheid en kwaliteit van moderne producten verkregen door het gebruik van geavanceerde productietechnologie met meer aandacht voor het milieu.

De unieke afwerkingen, samen met een breed scala aan formaten zijn de garantie van originaliteit. Hierdoor wordt het mogelijk om een aantal unieke creaties te verkrijgen, geschikt om te worden geplaatst in zowel de renovatie en restauratie van oude gebouwen, zowel in de productie van nieuwbouw in woonwijken, publieke en commerciële.

De Faro filosofie is altijd geweest om perfect esthetiek te combineren met een hoge kwaliteit plus een aangeboren neiging voor schoonheid.

Een van de belangrijkste factoren van het succes blijft een intense activiteit van onderzoek en ontwikkeling gericht op het continu identificeren van nieuwe productiemethoden en innovatieve productlijnen, klaar om de behoeften van een steeds veeleisendere en verfijnde markt te voldoen.

Stel een vraag over dit merk en haar producten

Meer informatie vindt je op de website: Faro Ceramiche

Het Faro assortiment vindt je hieronder.

Er komen geen producten overeen met de selectie.