DRUKTEBAROMETER / COVID-19

We wensen enkele wijzigingen in onze service en specifieke richtlijnen te benadrukken in overeenstemming met de gecommuniceerde informatie door de overheden, leveranciers en logistieke partners. Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet.

Leveringen

  • Goed nieuws! Alle geplaatste bestellingen met VERZENDING worden geleverd.

  • De extreme drukte en Covid-19 maatregelen op de werkvloer zorgen voor vertragingen van de uitlevering van uw bestelling.

  • In de onderstaande tabel houden we u op de hoogte van de actuele vertragingen t.o.v. de op de productpagina's weergegeven levertijdstippen:

Postpakket (Bpost)  Geen vertraging
Colli zending >30kg of lengte / groot volume (distributie met laadklep vrachtwagen) Geen vertraging
Palletzending < 1000kg (distributie met laadklep vrachtwagen) Lichte vertraging (+ 1-2 dagen)
Palletzending > 1000kg (distributie met kraanwagen of kooiaap) Grote vertraging (+ 5-10 dagen)
SPECIFIEK: Isolatie Geen vertraging
SPECIFIEK: Siergrind Geen vertraging
SPECIFIEK: Regenwaterputten Lichte vertraging (+ 1-2 dagen)

  • Je ontvangt een mail met een levertijdstip van zodra de levering ingepland is. Bij afwijkingen nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Afhaalpunten

  • Goed nieuws! Bestellingen met AFHALING kunnen afgehaald worden, nádat u een bevestiging ontvangen hebt dat de materialen klaar staan voor afhaling. De bevestiging sturen we nog dezelfde dag indien de materialen voorradig zijn. Bij afwijkingen nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

  • Betalen kan uiteraard vooraf online of bij afhaling (bij voorkeur met de bankkaart of payconiq). We raden wel af om zonder online bestelling naar de winkel te komen om lange wachtrijen te vermijden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via mail of de live chat.

Laatste update: 30/7