COVID-19 & LEVERTIJD (BPOST)

We wensen enkele wijzigingen in onze service en specifieke richtlijnen te benadrukken in overeenstemming met de gecommuniceerde informatie door de overheden, leveranciers en logistieke partners. Deze pagina wordt regelmatig geüpdatet.

Leveringen

  • Goed nieuws! Alle geplaatste bestellingen met VERZENDING worden geleverd.

  • De drukte en Covid-19 maatregelen op de werkvloer zorgen voor vertragingen van de uitlevering van uw bestelling.

  • In de onderstaande tabel houden we u op de hoogte van de actuele vertragingen t.o.v. de op de productpagina's weergegeven indicatieve levertijdstippen:

Postpakket (Bpost) 

De zendingen vertrekken tijdig maar Bpost maakt melding van vertragingen, wij zien dat maximum 10% van de zendingen momenteel geimpacteerd zijn:

Colli zending >30kg of lengte / groot volume (distributie met laadklep vrachtwagen) Geen vertraging
Palletzending < 1000kg (distributie met laadklep vrachtwagen) Geen vertraging
Palletzending > 1000kg (distributie met kraanwagen of kooiaap) Geen vertraging
SPECIFIEK: Isolatie (m.u.v. PIR) Geen vertraging
SPECIFIEK: Siergrind, Tegels & Regenwaterputten Geen vertraging
SPECIFIEK: PIR isolatie wegens schaarste op de markt (Unilin & Recticel) Grote vertraging (tot 8 weken)

  • Je ontvangt een mail met een levertijdstip van zodra de levering ingepland is. Bij afwijkingen nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Afhaalpunten

  • Goed nieuws! Bestellingen met AFHALING kunnen afgehaald worden, nádat u een bevestiging ontvangen hebt dat de materialen klaar staan voor afhaling. De bevestiging sturen we nog dezelfde dag indien de materialen voorradig zijn. Bij afwijkingen nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

  • De winkel in Melle blijft gewoon open. Probeer echter zoveel mogelijk op voorhand online te bestellen en klaar te laten zetten, zo beperkt u de tijd in de winkel tot een minimum en hoeft u niet te onnodig wachten. Ook de toonzaal en buitentoonpark blijft open (op afspraak).

  • Betalen kan uiteraard vooraf online of bij afhaling (bij voorkeur met de bankkaart of payconiq). We raden wel af om zonder online bestelling naar de winkel te komen om lange wachtrijen te vermijden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via mail of de live chat.

Laatste update: 21/11