Balterio

Balterio is al jarenlang een van de vertrouwde partners van Bouwkampioen. Ze zijn één van de snelst groeiende laminaatproducenten in de wereld.
Door hun focus op stijl, kwaliteit en eenvoud zorgt Balterio ervoor dat de laminaatplanken steeds kwaliteitsvol en stijlvol zijn aan een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Verschillende vormen

Er zijn verschillende soorten Balterio laminaatplanken. Of ze nu extra lang, breed of smal zijn, hun kwaliteit is steeds onberispelijk. Met het 'fall down' installatie-systeem op de korte kanten van de planken garandeert het Balterio kliksysteem een vlotte plaatsing en een muurvaste fixatie. De Chromezone technologie, die een prachtige, mat-chrome afwerking aan het hout geeft, maakt het geheel af.

Uitgebreid gamma

Het gamma aan Balterio laminaatvloeren is zeer uitgebreid. Van hedendaags tot rustiek, van modern tot cottage, Balterio laminaat tovert uw ruimte om tot een ruimte waar u zich goed voelt.

Wat uw voorkeur ook mag zijn, Balterio biedt u een uitgebreide keuze laminaatvloeren in de stijl en afwerking die u altijd al wou.

Stel een vraag over dit merk en haar producten

Meer info vindt u op de website van Balterio

Het Balterio assortiment vindt u hieronder.

Er komen geen producten overeen met de selectie.