Jung Henkelmann

Jung Henkelmann is een fabrikant voor handwerktuigen in bouwomgevingen. Sinds de oprichting door Peter Hermann Jung in 1862 staat de naam Jung Henkelmann voor topkwaliteit gereedschap "Made in Germany".

In 1876 begon het bedrijf aan de nu legendarische troffels vervaardigen. Over alle generatie's heen, en door een continue focus op kwaliteit en vormgeving, zijn en blijven de Jung Henkelmann de standaard zetten voor de normen voor professionele kwaliteit.

Kwaliteit tot in het kleinste detail

Voor elke toepassing biedt Jung troffel modellen. Elk gereedschap is afgestemd op de specifieke behoeften, rekening houdend met economische, arbeids-technische, ergonomische en geografische kenmerken. Alle Henkelmann tools zijn originele producten "Made in Germany". Ze worden geproduceerd in de Jung productie faciliteit met de beste materialen volgens DIN en single - stuk voor stuk - gecontroleerd. Alleen dat wat de hoge kwaliteitseisen voldoet, kan de naam van het Europese keurmerk - met de onbeperkte garantie tegen fabricagefouten. Geen twee troffels zijn dezelfde, afhankelijk van de uitvoering in detail. Kwaliteit tot in het kleinste detail is de Jung Henkelmann standaard. Oordeel zelf!

Stel een vraag over dit merk en haar producten

Meer informatie vindt je op de website: Jung Henkelmann

Het Jung Henkelmann assortiment vind je hieronder.

Items 36 van 60 totaal

Van hoog naar laag sorteren

Items 36 van 60 totaal

Van hoog naar laag sorteren