Kaufmann

Het bedrijf Kaufmann GmbH is opgericht door de heer Josef Kaufmann, de vader van de huidige directeur in 1957 en begon als een klein metaalbewerking winkel. Het produceerde toen voornamelijk beugels voor het bedrijf Hilti in Liechtenstein.

Einde van de jaren '60 is Kaufman verhuisd naar de tool productie en met de aluminium gieterij in een nieuw gebouwde productiehal. Op dit moment zijn troffels en tegelsnijders uit hun eigen ontwikkeling reeds met succes geproduceerd en op de markt.

De vroege jaren 80 begonnen ze met de verkoop van gereedschappen voor bouw en tegels in Oostenrijk. Einde van de jaren '80 huurt Kaufmann een verdere productiehal en magazijn.

Aan het begin van de jaren '90 begint Kaufmann's eigen productie van roerlatten.

In 2000 begint Kaufman met de productie van roestvrij stalen messen en spatels. Hiervoor openen ze ook nu een nieuwe afdeling met drie verpakkingslijnen en twee vrachtwagen hellingen.

Kaufmann vandaag heeft ongeveer 75 medewerkers en heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke werkgever in de regio. Verschillende sociale werkplaatsen zijn naadloos geïntegreerd in de productie.

Stel een vraag over dit merk en haar producten

Meer informatie kan je vinden op de website: Kaufmann.

Het assortiment vindt je hieronder.

Items 36 van 39 totaal

Van hoog naar laag sorteren

Items 36 van 39 totaal

Van hoog naar laag sorteren